Ik ben ontwikkelingspsycholoog en gecertificeerd oplossingsgericht coach. Ik woon sinds kort in de mooie Zuidoost Beemster. Daarvoor heb ik in Amsterdam Noord gewoond. Ik heb 35 jaar werkervaring opgedaan in de Jeugdzorg, Geestelijke Gezondheidszorg en Voortgezet Onderwijs o.a. in Purmerend en omgeving. Ik heb zowel met ouders als kinderen in problematische relatie- en gezinsomstandigheden te maken gehad waaronder Jeugdbescherming. Daarnaast heb ik ervaring in klachtbemiddeling en bemiddelingsgesprekken bij zorgaanbieders.

Ik ben gericht op samenwerking en het behalen van resultaat. Wat mij kenmerkt is mijn professionele ervaring en deskundigheid in Mediation, doorzettingsvermogen, respect voor mensen en mijn zorg om de klant centraal te stellen. Verder neem ik veel  levenservaring en een ‘gevoel voor wat mensen beweegt’ mee in mijn Mediationpraktijk.

Mijn achtergrond is psycholoog, en met veel plezier en motivatie heb ik vele jaren in de Jeugdzorg gewerkt. Ik vond dit altijd erg de moeite waard! Sinds 2015 ben ik Mediator en heb ik mij gespecialiseerd in familie- echtscheidingszaken. Mijn opleidingen en werkervaring in de Jeugdzorg kan ik goed benutten bij Mediation.

Mijn drijfveer is het ondersteunen en begeleiden van mensen (kinderen) die om welke reden dan ook vastlopen in hun gezinsleven.  Dit kan uiteindelijk leiden tot echtscheiding en ernstig verstoorde verhoudingen. Het heeft een grote impact op de degenen die hierin verwikkeld zijn. Voor kinderen kan het grote gevolgen hebben voor later: voor het opgroeien en opvoeden van kinderen, het ontwikkelen van de persoonlijkheid en het functioneren in de samenleving.    

natuur 11Mijn uitgangspunt en streven is dat mensen in staat gesteld worden om eigen verantwoordelijkheid te nemen- en zeggenschap te houden over hun eigen situatie. Daar wil ik graag iets in betekenen en een begeleidende rol in nemen.

Wat u van mij mag verwachten is expertise, kennis, belangstelling in u als mens, en oog voor ieder van de partijen waarbij ieder in zijn waarde wordt gelaten en aan bod komt.

In 2016 is de praktijk Acasea Mediation opgericht, gevestigd in de Zuidoostbeemster.

Naast mijn eigen praktijk voer ik op diverse andere plaatsen zoals de Rechtbank en Zorg- en wijkorganisaties mijn werkzaamheden uit in Purmerend en omgeving.